Marcel Van der Klink

Marcel van der Klink

Marcel van der Klink

Marcel van der Klink werkt als universitair hoofddocent bij het Centre for Learning Sciences and Technology (Celstec) bij de Open Universiteit en als lector ‘Professionalisering van het onderwijs' bij de Hogeschool Zuyd. Verricht onderzoek naar de haalbaarheid en succesfactoren van werkplekleren aan de hand van Evolva werkplekleren 3.0.

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL: http://www.zuyd.nl/onderzoek/lectoraten/professionalisering-van-het-onderwijs

Bekwaam innoveren

In augustus 2011 startte Marcel van der Klink als lector Professionalisering van het Onderwijs bij Zuyd Hogeschool. Op vrijdag 15 juni 2012 sprak Marcel zijn inaugurele rede uit: ‘Bekwaam Innoveren voor een toekomstbestendig hoger beroepsonderwijs’. Het lectoraat stimuleert onderzoekend opleiden in het hbo-onderwijs en doet onderzoek naar de betekenis daarvan voor de hbo-docent. In zijn rede gaat hij in op de roep van het overheidsbeleid om de lat in het hbo hoger te leggen en de wijze waarop hogescholen daar invulling aan trachten te geven.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Log in